Dr. Iemke Hindryckx
Huisarts

Zuidschotestraat 1, 8647 Lo-Reninge
       057/21.58.46

!!!Patientenstop!!!

Beste patiënten,

Het laatste jaar heb ik in mijn praktijk heel wat nieuwe patiënten mogen verwelkomen doordat enkele collega’s hun praktijk hebben stopgezet.

Hierdoor is voor mij de werkload fors verhoogd.  Mijn doel is altijd geweest om voor elke patiënt voldoende tijd te maken en geen al te lange wachttijd te hebben vooraleer patiënten bij mij terecht kunnen. Ook wil ik mij als coördinerend arts van WZC Zilvervogel verder blijven inzetten, zeker in deze periode waarin het coronavirus heerst.

Daarom voel ik mij genoodzaakt om tot en met 31 juli 2022 een patiëntenstop in te voeren. Enerzijds om een tijdige en kwaliteitsvolle hulpverlening voor mijn patiënten te garanderen, anderzijds om de werkdruk voor mijzelf leefbaar te houden.

Patiënten van wie het dossier vóór 1 augustus 2020 in mijn bezit was, zijn en blijven uiteraard welkom. Inwonende gezinsleden van mijn patiënten kunnen zich nog wel aanmelden in de praktijk.

Patiënten die zich in een acute nood aanbieden zullen uiteraard verzorgd worden maar worden in principe niet als nieuwe patiënt geregistreerd.

Concreet zullen er vanaf 1 augustus 2020 geen nieuwe dossiers meer aangenomen worden. Nieuwe patiënten wordt ook verzocht geen online afspraken te boeken.

In augustus 2022 volgt een evaluatie van deze maatregel.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Iemke